Молитвама Светитељима Туманским двоструко исцељење (22.09.2023.)

Добар дан. Ја сам Драгана Будалић из Београда.

Данас сам ту да испричам своју причу о исцељењу тумора на јајнику. 13.марта ми је установљен канцер где је био доведен у питање и мој живот. Било је питање да ли је захватио и стомак. Дошла сам у манастир и монаси су ми изашли у сусрет и отворили цркву да бих целивала мошти јер је већ било касно. После тога сам осетила олакшање и отишли смо до извора Светог Зосима и његове испоснице. Док сам ишла ка испосници у једном тренутку сам видела светлост, али кад сам дошла горе, видела сам да нема никаквог рефлектора, већ само шума и мрак. Кад сам дошла до испоснице, такође сам се помолила и узела воду са извора којом сам се умивала. Одлазим на операцију 22.маја и том приликом су ми одстранили материцу и јајнике. Чекајући резултате молила сам се Св. Зосиму и Јакову. Затим сазнајем да је био канцероген, али на почетку. Слава Светитељима ја ипак нисам имала хемотерапије, а ни зрачења.

Данас на Малу Госпојину сам дошла да се захвалим Богу, Св. Зосиму и Јакову. Ту сам да посведочим да су чуда могућа и да се дешавају. 


Али прво искушење које сам имала је било у јуну 2020. Тада ми је пронађен тумор на дојци. Тада сам исто дошла да се помолим светитељима туманским. Помолила сам се у цркви и изашла сам са мишљу да ја немам рак. После тога сам урадила скенер и магнетну и чекала сам резултате.

На празник Светог Зосима и Јакова добијам налаз да је то било масно ткиво и да ја немам канцер.

И тада сам  исто из захвалности Светитељима дошла у манастир.