Молитвама Светитељима исцељена и благословена породом (22.12.2023.)

Молитвама Светитељима исцељена и благословена породом (22.12.2023.)

У октобру 2021. године сам се разболела од короне.

Након што сам је прележала, на контроли код докторице, сазнајемо да сам животно угрожена. Преписано ми је много лекова и упућена сам код бројних лекара на прегледе. Добијам очитане налазе где је установљено да имам проблема са плућима и леђима. Одлазим и код приватних лекара, али су њихова мишљења била подељена. Нисам знала коме да верујем и била сам у великом страху и проблему. Почели су болови у стомаку гинеколошки проблеми, а смршала сам 10 кг.

Због свега тога улазим и у психичке проблеме, анксиозности и паничних напада. А све то усред погрешно очитане дијагнозе лекара. Депресија и стање хипохондрије су сваки дан били присутни. Нисам излазила из куће, нити сам ишла на посао, једноставно,  живот ми је стао. Породица је била уз мене све време. Држало ме једно, а то је вера у Бога, молитва и велика жеља да посетим ваш манастир. У мају 2022.са супругом долазим у манастир Тумане. Молила сам се, ту сам пронашла мир и утеху.

Помазивала сам се уљем из кандила Светитеља Зосима и Јакова након чега сам до краја године и оздравила. у фебруару 2023. Сазнајемо да сам трудна. Данас ово пишем као здрава и срећна мама дечака Илије. Хвала Богу и Исусу Христу, Богородици Марији, Светој Петки, Светом Илији, хвала Туманским Светитељима Зосиму и Јакову на услишеним молитвама. 

Валерија Сокола Илић из Врбаса