Након 12. година добили ћеркицу (25.04.2023.)

Након 12. година добили ћеркицу (25.04.2023.)

После 12. година нисмо могли да се остваримо као родитељи. Одлазила сам по манастирима, црквама, постила, причешћивала сам се, али никако нисам успевала да постанем мајка. Због тога сам била у депресији, плакала и изгубила наду да ћу икада имати своје дете. Последња нада ми је била манастир Тумане и молила сам се светитељима.

Почетком маја 2022, долазим по други пут на молитву, тада купујем јастук са ликом Светог Зосима и Јакова, одлазим кући и од тада стављам јастук на стомак, плачем и молим светитеље да умоле Господа да ми подари дете. Супругу говорим:'' Ако родим сина даћу му име Јаков''. После месец дана остајем трудна. Мојој срећи није било краја. Трудноћа је била ризична и тешка, цело време сам пила лекове за одржавање трудноће.

Половином седмог месеца добијам порођајне болове, тада се још више молим светитељима да изнесем трудноћу и да све буде у реду са мном и са бебом. Молитве су услишене. Наша ћеркица се родила 7. фебруара 2023 и пошто је девојчица дали смо јој име Невена. Она је здрава и прелепа беба. Захвални смо Богу, Светом Зосиму и Јакову на услиишеним молитвама. 

Весна Глишић из Трњана код Пожаревца