Исцељење карцинома дојке (09.11.2020.)

Исцељење карцинома дојке (09.11.2020.)

Имам потребу да поделим своје исцељење са вама. Ја сам Ана Антић долазим из Смедерева, имам 41. годину. Пре 10. година оперисана сам од карцинома дојке уз праћено лечење са хемиотерапијом као и зрачењем. Лечење је трајало две године. Свих година редовно идем на контроле, само последњих годину ипо дана нисам отишла, с' разлогом Сада живим и радим у Словенији.

На контроли пре два месеца појавила ми се промена сада на десној страни. После мамографије, затим су ми урадили другу па трећу и одмах ултразвук где се јасно видела промена, чак штавише и опипавала се руком. Затим ми је урађена магнетна резонанца која је поново показала исто. Почели су ме спремати за операцију.

У међувремену пријатељ из Словеније долазио је у Тумане и молио за моје здравље као и за здравље свога сина. На његову иницијативу пре месец дана дошла сам са мамом и пријатељем у манастир. У порти манастира, кренула ми је ужасна мука, почела да повраћам, то је трајало и трајало мислила сам да ћу умрети. 7-8 пута сам повратила док сам у реду стајала. Коначно је дошло време да закорачим у манастир и помолим се Светом Зосиму и Светом Јакову.

Осетила сам у грудима и стомаку неописиво олакшање, помолила се поклонила и изашла. Још једном сам повратила по изласку. Све време је било неко јако чишћење јер је само нака жута пена излазила из мене. Отишла сам за Словенију после два дана и на моју иницијативу замолила да ми се уради још једна магнетна резонанца. Мало су оклевали, али су је одобрили и урадили. Коначно после 14 дана стижу резултати. На моје задовољство резонанца је показала да више промене нема. Ј

а сам буквално исцељена. Хвала манастиру Тумане, Хвала Светом Зосиму и Светом Јакову.