Молитвама Светитељима туманским исцељен од тумора (31.07.2023.)

Молитвама Светитељима туманским исцељен од тумора (31.07.2023.)

Ја сам Ивана Ачкар и долазим из Загреба.

Син Иван ми је са седамнаест година оболео од тумора на мозгу и сазнали смо да је злоћудни. Водили смо га у Праг на лечење, зрачење, као и у Загребу  на хемиотерапије. Сви налази које смо радили од магнетне су били лоши. Прошле године у јулу месецу смо дошли у манастир док је он још био на хемиотерапијама, без косе и у колицима.

У цркви сам га подигла из колица, наслонио је главу и помолио се и над моштима св. Зосима и св. Јакова. Од тог дана па до данас, сви резултати магнета су били добри и зато смо данас дошли да се поклонимо и захвалимо Светитељима. Прошле године је био у колицима, јер није могао на ноге, ове године је дошао са ходалицом, а ако Бог да, следеће ће доћи на својим ногама.

Богу ништа није немогуће и од тренутка када сам сазнала да је син оболео, нисам се питала зашто ја, зашто ми, већ сам рекла, Боже, ако си изабрао нас, буди на нашем путу и ево сад кад га видим да је дошао, видим другу особу. Он сад има деветнаест година, две године траје борба, прошао је и хемиотерапије, зрачења, али од дана кад смо овде дошли, сваки магнет је био добар, резултати су били бољи.

У четвртом месецу прошле године је имао последњу операцију мозга, у седмом сам га довела овде и од тада нити једне лоше вести нисмо добили од доктора.

Захвалност Светом Зосиму и Јакову.