ОЧЕКУЈЕМО ДЕТЕ- БЛАГОСЛОВ СВ. ЗОСИМА И ЈАКОВА

ОЧЕКУЈЕМО ДЕТЕ- БЛАГОСЛОВ СВ. ЗОСИМА И ЈАКОВА

ОЧЕКУЈЕМО ДЕТЕ- БЛАГОСЛОВ СВ. ЗОСИМА И ЈАКОВА

„Желела бих да поделим са Вама своје лично искуство са манастиром Тумане. Моја свекрва је видела на телевизији прилог о Вашем манастиру, а затим је купила Ало новине, у којим је изашла књижица о манастиру. У то време, супруг и ја смо били на путу ка Новом Пазару, па смо ишли у Београд у Цркву Свете Петке и у Железнику на извору Свете Петке. По повратку из Новог Пазара, свекрва нас је питала да ли бисмо желели ићи са њом 20. маја у Манастир Тумане, на шта смо без размишљања пристали.
Ишло је нас петоро, свекрва, тетка мог супруга, брат од тетке и нас двоје. Било је много света, и сви смо дошли са великом надом. Било нам је предивно. Свако од нас се у себи помолио за оно што је желео. На папирићу смо исписали имена, да се очита молитва за здравље.
Оно што желим да констатујем је да сам тачно на тај датум (20.07.2018. године) затруднела, иако то нисмо још планирали. Супруг и ја смо укупно 12 година заједно, нисмо се усуђивали да радимо на трудноћи због мог запослења, нисам примљена на неодређено. Сматрам да је беба коју носим благослов, и да се то све одвило због доласка у Манастир Тумане. Хвала Св. Зосиму и Св. Јакову Туманским чудотворцима. Чим се укаже прилика, сигурно ћемо се упутити у Манастир Тумане.“
С поштовањем, А. Т. , Ђала