Тумански Светитељи исцелили карцином дебелог црева ( 16.11.2020.)

Тумански Светитељи исцелили карцином дебелог црева ( 16.11.2020.)
Сведочим о благослову Божјем и исцељењу мог милог оца од злоћудног карцинома дебелог црева. Да су моје сузе биле лек одавно бих га исцелиле, али је то учинила молитва и вера у Туманске чудотворце. Карцином је установљен у мају месецу ове године. Одмах сам назвала манастир Тумане и замолила да му се читају молитве. Због самог стадијума болести операција се није смела извести и доктори су укључили хемиотерапије, њих десет и преко тридесет зрачења.
Док је мој отац био у болници на терапијама са супругом сам јула месеца дошла у манастир. Купили смо уље из кандила и водицу и понели у болницу да тај благослов Светитеља мој отац уз молитву употребљава. Већ на првој контроли установљено је да се канцер упола смањио, али да је операција неопходна, а после операције планиране су поновне хемиотерапије и зрачења. У петак мој отац је отишао у болницу и требао да буде оперисан, да му уграде стому.
Међутим наши најбољи доктори су остали у чуду када су му у петак и данас урадили скенер, магнетну резонанцу, тумор маркере, колоноскопију и установили су да карцинома нема. Једноставно нема и да је све уреду. Молитве и вера Светом Зосиму и Јакову су учиниле своје.
Хвала им.
Јована Вулевић из Младеновца